Berry Basket Stampin’ up!

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Dit keer een Stampin up paasmandje.

Jaaa nu echt het laatste paas item van dit jaar lol.

Ik ben zo druk met van alles dat ik nu eens wat meer moet gaan posten.

Het mandje gemaakt met de berry basket van Stampin up!

Daarna met de hardwood background stempel van Stampin up! bestempeld, zodat het ook een echt mandje lijkt.

Gevuld met groen vulmateriaal wat ik al jaren in de kast had liggen ;-))… je weet nooit waar dat nog goed voor is… en ja hoor… een doel gevonden.

Tag (MFT) voorzien van een paas tekst (Mandy stamps) en een paashaasjes brad (Making memories). Bevestigd aan wit floss (Karen Foster).

Een paar paaseitjes (Hoogvliet) bij elkaar in een stukje cellofaan gewikkeld, en er een roze flossdraadje (Karen Foster) omheen gedaan. Hieraan de uit vellum geponsde tag van Stampin up! bevestigd. En hierop het konijntje uit de reeks van Penny black op een stukje 3d foam geplakt. de randjes iets aangezet met bruine inkt (Brilliance Chocolate) en ook voorzien van een tekst (Mandy stamps).

In de Categorie Stampin up staan meer foto`s, ik ben meer aan het experimenteren met meerdere foto`s maken omdat de website straks in een blog veranderd. Daar mogen wel wat meer vlottere minder statische foto`s op. En eigenlijk ook wat meerdere close-upjes.

Dus voor meer foto`s kijk even in de categorie SU.

Vaak krijg ik de vraag waar ik dingen koop, ik koop overal en nergens.
Op beurzen, in het buitenland daar waar het soms heel goedkoop is kortom wil je weten waar iets te koop is “google” even en je vind het zo.

Een fijne dag en veel kijk plezier op mijn website.

signature

Geef een reactie
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>