Bikini Tilda


Dit keer een Magnolia kaartje.

Ik heb eerst de standhuisjes los gestempeld op een correspondentiekaartje (Hema) met Brilliance Black. Dit ook met Tilda gedaan.

Alles ingekleurd met Derwent coloursoft potloden. Voor de gezichtjes gebruik ik altijd de softpink (c170), en voor de wangetjes de Blush pink (c180). Het haar is een combinatie van de Pale brown (c 530) en daarna streepjes aanzetten met mid brown (c 600).

De wangetjes zijn met stipjes aangezet, dit doe ik met de witte soufflé pen van Sakura.

De huisjes gemaskeerd, bevestig hier en daar een wolkje en maak vervolgens een blauw waasje (Brilliance sky blue). Als je vervolgens de wolkjes verwijderd heb je een eenvoudige achtergrond gemaakt.

Plaatje uitgesneden en gemat op een stukje licht roze cardstock. met behulp van de matpack (SU) gaatjes geprikt. Vervolgens alles met de hand gestikt.

Eerst voor de onderachtergrond een maskertje van Tilda geplakt daar waar ik haar wilde hebben. hier onder de voetjes en zit gedeelte een kaartje gelegd zodat ik daarover een waasje (Versamark Sahara Sand) kon aanbrengen zo ook onder de huisjes.

Op deze lijnen Glossy Accents (Ranger) aangebracht en zand/goudkleurige glitter erover gestrooid.

Tilda uitgeknipt en met 3D foam bevestigd op het gemaskeerde deel van de achtergond.

Designpapier (Maja) gemat op een stuk wit cardstock, met behulp van de matpack (SU) gaatjes geprikt. Vervolgens alles met de hand gestikt.

De tag (Magnolia) met een strik versierd. Bloemen en besjes (Magnolia) met een lijmpistool bevestigd. De roosjes (MFT) versierd met wat Crackle paint (Ranger Fence) en in het midden een plakpareltje. Het rolroosje versierd met de Glitterembospoeder blauw (Stampendous).

De schelpjes heb ik zelf gemaakt met Fimo klei (Pearl 08) en een silliconenmal (First impressions)

Postcard stempel (Maya Road) is op een stukje craftstock gestempeld.

Vaak krijg ik de vraag waar ik dingen koop, ik koop overal en nergens.
Op beurzen, in het buitenland daar waar het soms heel goedkoop is kortom wil je weten waar iets te koop is “google” even en je vind het zo.

Een fijne dag en veel kijk plezier op mijn website.

Bianca

Geef een reactie
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>