Chocolate-pudding Cupcakes


Chocolate-pudding Cupcakes

Ingrediënten

Deeg

· 3 eetl. rozijnen
· 1 eetl. Brandy
· 80 gram pure chocolade
· 200 gram bloem
· 2 eetl. cacao
· 1 theel. speculaaskruiden
· 1 eetl. bakpoeder
· 55 gram kristalsuiker
· 50 ml zonnebloemolie
· 50 ml volle melk
· 2 eieren

Topping

· 250 gram suikerbakkerspoeder
· 1 eetl. lemoncurd (of citroensap)
· 3 eetl. heet water

Overig

· Muffinbakvorm
· Bruine cupcakecases (House of Marie)

Recept is voor 10 stuks.

Laat een paar uur van te voren de rozijnen weken in de Brandy. Of een nachtje van te voren.

Meng de ingrediënten voor het deeg in de keukenmachine.

Vul de cupjes met het beslag, en bak deze op 200 graden in 20 minuten af.

Breng met een lepel de topping aan, en versier ze met een hulsttakje.

Ook deze zijn perfect in te vriezen.

Bron: Cupcake Heaven nr.2

Geef een reactie
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>