Distress kleurenboekje

Goede middag,

Aangezien ik sinds kort bezig ben met Distress inkt en natuurlijk voor al mijn kleurtjes een mooi overzichtelijk boekje wil hebben, heb ik deze zelf gemaakt met de Zutter.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

De voorkant van het boekje, gemaakt met DDBD maskers.
Stempeltjes van Crealies, Studio light gratis stempeltje van de Art Specially beurs 2017 en de tekst is een deel van een stempel van Penny Black. Gebruikte kleuren zijn Hickory smoke, Broken China, Walnut stain  en Peacock feathers.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Ik heb verschillende technieken gebruikt, zoals de shabby embospoeder wit van Stampendous, transparante pasta van DDBD met wat glitters erop. De druppels zijn gemaakt met Nuvo. En de Mini studio light stempels geembost met witte embospoeder.
In het hoekje een bloem met een metalen emblishment bloem erin met ook transparante paste met een klein glittertje gestrooid.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

De marker colorchart uitgeprint (via Google te vinden) en op het formaat van het boekje 9,5 bij 10 uitgeprint.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Goede kwaliteit insteekhoezen gekocht bij de boekhandel ( de goedkope dunne slaan dubbel in de zutter dus werken niet, en zijn ook niet zo doorzichtig als de duurdere) en ook door de zutter gehaald. Het idee is dat ik er voorin wat mini creaties maak met wat kleurcombinaties. Dit is een Picked raspberry samen met peacock feathers, en ook weer wat crealiesjes en wat shabby embospoeder.
Zijkant stempel is van een grote Studio Light stempel, en de tekst is van een oudere set Stempelglede.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

En dan de voorbeeld kleuren één voor één weer gegeven met een drupje water voor het effect met en zonder water.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Boekje met de Zutter dichtmaken en we hebben weer een mooi overzichtje van mijn Distresjes.

Fijne dag!

signature

 

1 reactie
  

Een reactie op “Distress kleurenboekje”

  1. Wat leuk dit boekje. Graag zou ik dit onder begeleiding willen maken. Geeft U hier ook een workshop in? Indien dit zo is, waar en wat zijn de kosten hiervan. Dit is een geweldig idee voor al je inkten.

    Gr
    Marian Luijendijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>