Diversen Kaarten 230


Dit keer een Saturated Canary kaartje.

Afdrukje gestempeld, dit doe ik altijd op een correspondentiekaartje (Hema) met Brilliance Black. Daarna gemaskeerd en een lichtblauw (Sky Bleu Brilliance) waasje om haar heen gegeven.

Alles ingekleurd met Derwent coloursoft potloden. Voor de gezichtjes gebruik ik altijd de softpink (c170), en voor de wangetjes de Blush pink (c180). Het haar is een combinatie van de Pale brown (c 530) en daarna streepjes aanzetten met mid brown (c 600).

De wangetjes zijn met stipjes aangezet, dit doe ik met de witte soufflé pen van Sakura.

Lekker veel glitter aangebracht, en als “lipgloss” Glossy accents (Ranger) gebruikt en daar licht roze glitter over gestrooid, vervolgens het plaatje uitgestanst (Spellbinders).

Designpapier (Maya Design) gemat op een stuk wit cardstock, met behulp van de matpack (SU) gaatjes geprikt. Vervolgens alles met de hand gestikt.

Rolroosjes (MFT) uit zelf geinkt (Brilliance orchid met daaroverheen platinum) gestanst.

De bloemen met een lijmpistool bevestigd. Tussen de bloemen door blaadjes (Magnolia doohickey) bevestigd.

De roosjes (MFT) in het midden voorzien van een plakpareltje.

Het frame is van fimo (pearl) gemaakt. Ik heb eerst een mal van Silli gemaakt en daarin het frame (Melissa francess) gedrukt. waardoor je na 3 uur een mal hebt en er dus alle kleuren klei (Fimo of luchtdrogende klei van Martha Stewart) in kunt drukken.

Hieracher een stukje designpapier (Maya Design) bevestigd. Vervolgens de tekst (CC Design) op een stukje kraft cardstock gestempeld en erin gelijmd.

Vaak krijg ik de vraag waar ik dingen koop, ik koop overal en nergens.
Op beurzen, in het buitenland daar waar het soms heel goedkoop is kortom wil je weten waar iets te koop is “google” even en je vind het zo.

Een fijne dag en veel kijk plezier op mijn website.

Bianca

Geef een reactie
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>