Art Specially 7

Dinsdag 10 februari kwam mijn bestelling binnen waaronder de nieuwe Artspecially. Ik heerlijk onder het genot van een kopje thee zitten bladeren, en gaandeweg vroeg ik me steeds meer af wat iemand ervoor moest doen om in dit leuke stempelblad te komen.

ArtspeciallyNr7a

Na het lezen heb ik een mailtje naar Angela van Artspecially gestuurd met deze vraag. En eigenlijk was het heel simpel, stuur je creatie op naar de uitgever en misschien is het wel leuk genoeg om te plaatsen. Ik had hier nog een kaart liggen met bijpassend tasje die ik een aantal weken hiervoor gemaakt had maar nog niet gepubliceerd had op mijn website, wat één van de voorwaarden was. Ik vond het zelf een leuk setje en besloot deze op te sturen, dus ik heb het niet speciaal gemaakt met dit blad in het achterhoofd.

ArtspeciallyNr7b

En dan begint het lange wachten… uiteindelijk hoorde ik dat mijn creaties uitgekozen waren om in de eerstvolgende Artspecially te publiceren. Geweldig!!!!! In dit nummer sta ik met een kaart van Hangler Stangler met bijpassend cadeautasje.

Kijk snel op bladzijde 43 voor mijn creaties!

signature