Kleurenboekje met tommy ink

Goede morgen,

Ik ben met de spray`s van Tommy ink aan de slag gegaan, wat zijn ze leuk.

Uiteraard moest ik hier ook gelijk een boekje voor maken, want zonder kleurboekjes kan ik niet. lol.

Altijd handig om staaltjes erbij te hebben om te zien welke kleuren je wilt gebruiken.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Ik heb op de pc een layout gemaakt van 10,5×10,5 cm voor al mijn kleurenboekjes, en print op watercolor papier de tekst van de inkten of spray`s, vervolgens gebruik ik daaronder de kleur, en met de discs van de Happy Planner en de bijpassende pons bind ik dit als boekje dat makkelijk te vullen is.

Ik heb veel verschillende stempels gebruikt, onder andere van Femke Kokke, Marianne Design, en MFT.

In de hoekjes heb ik Cadence goudspray gebruik, waardoor de inktspatjes van inkt gestempeld met MFT weer terug komen als geheel.

Op sommige delen heb ik Ranger Glossy accents aangebracht zodat het iets meer diepte krijgt.

De spray`s van Tommy ink zijn bij Femke Kokke te koop. Fijne dag! signature

Geef een reactie
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>