Magnolia Edwin with derby hat

Hoera de nieuwe website is live!

Het heeft fors wat tijd gekost maar ik ben er super blij mee.

Een meer dynamische nieuwe website, met de vertrouwde lay-out.

Gelijk maar weer even een kaartje.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

En hier een close-upje.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Omdat ik totaal niet goed ben in mannenkaarten, en toch even uit mijn comfort zone wilde qua kleuren hier even het resultaat van jawel…. 8 uur kleuren.

Elke dag een beetje om te kijken wat het doet. Heerlijk op een dag dat het regent lekker in je eigen wereldje en hobby verzinken.

Ik heb eerst Edwin (Magnolia) los gestempeld op een correspondentiekaartje (Hema) met Brilliance Black. Daarna gemaskeerd en doormiddel van een kaartje over het maskertje iets boven haar voeten te leggen en hier met een vingerdauber (Tsukineko) met inkt (Versamagic Sahara sand) er overheen te gaan krijg je een mooi strak schaduw lijntje waar hij op staat. Daarna verschillende kleuren (Brilliance Magnolia bud, Versamagic Sahara sand, Brilliance Chocolate) gebruikt om een meerkleurig waasje om hem heen te maken.

Alles ingekleurd met Derwent coloursoft potloden. Voor de gezichtjes gebruik ik altijd de softpink (c170), en voor de wangetjes deep red (c130). om de gezichtjes van wat schaduw te voorzien gebruik ik daar ook de pale brown (c530) met een klein beetje mid brown (c600) Daarna bij de haargrens de Pale brown (c530. De rest is een combinatie van de Pale brown (c530) en daarna streepjes aanzetten met mid brown (c600).

De snor (Magnolia) na het stempelen met glossy accents (Ranger) in gevuld voor een extra accent.

De lijntjes gewoon met een fineliner en een lineaal trekken.

De Gears (Memory Box klein en normaal) heb ik uit verschillende kleuren spiegel goud en brons glimmend en mat cardstock gestanst. Om zo een zo echt mogelijk effect te krijgen.

Deze vastgezet met een brad.

Tegenwoordig gebruik ik meerdere kleurtinten over elkaar om zo iets meer diepte, en schaduw te krijgen. het pak is totaal zo`n vijf a zes kleuren over elkaar om zo precies te krijgen wat ik in mijn hoofd had.

Stipjes op de wangen heb ik aangezet met de witte soufflé pen van Sakura.

Achtergrond designpapier (Maya Design) gemat op een stuk wit cardstock, en met de hand gestikt, met behulp van de matpack (SU).

De tag (Su) voorzien van tekst en flossdraadje (Karen Foster bone white).

Vaak krijg ik de vraag waar ik dingen koop, ik koop overal en nergens.

Op beurzen, in het buitenland daar waar het soms heel goedkoop is kortom wil je weten waar iets te koop is “google” even en je vind het zo.

Een fijne dag en veel kijk plezier op mijn website.

signature

1 reactie
  

Een reactie op “Magnolia Edwin with derby hat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>