MFT Blueprints 30 Verjaardagskaartje

Goede avond,

Soms is het best leuk om even uit je comfortzone te komen, en voor iemand op maat een kaartje te maken.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Ik vind het leuk om te horen wat de interesses, en soms favoriete kleuren zijn van die persoon en zo hopelijk een kaartje te maken wat een beetje in de smaak valt.

Altijd weer een pak van mijn hart als ik in mijn stash dan iets kan vinden wat erop aansluit, het kost soms wat tijd maar dan heb je ook wat.

Dit keer waren het de kernwoorden, jongen (ah…help geen roze en glitters), mobiel in het zwart en playstation als hobby ( jammer joh die hebben we niet in het assortiment…lol).

Telefoon is een stans van Marianne Design.

Maar een telefoon kon ik wel iets mee, ik had de blueprints nog niet gebruikt, en er moest ook een vlopje in komen, dus dat konden we mooi combineren. Achter het klepje de centjes verstopt.

Design papier is van MFT, de sterren een stansje van Crealies, in mat spiegelkarton en metallic zilver karton gestanst voor een speels effect. Uiteraard kon het zilverdraadje niet ontbreken.. ook jongens moeten daar gewoon aan geloven…hihi.

Aangezien ik bijzonder slecht ben in jongens/mannen kaarten, omdat het gewoon niet cute mag en kan,  is deze toch best aardig gelukt.

Fijne dag!

signature

 

1 reactie
  

Een reactie op “MFT Blueprints 30 Verjaardagskaartje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>