Ingrediënten
· 125 gr roomboter
· 300 gram chocolade in stukjes (bijv. 70% pure chocolade)
· 45 gram Maple Syrup
· 100 gram marshmallows
· 200 gram thee biscuit
· Poedersuiker
· Ondiepe bakpan
· Huishoudfolie
Leg in je bakpan een stuk huishoudfolie horizontaal, en ook een reep vertikaal.
Zo kan je als het klaar is makkelijker storten.
Smelt de chocolade in een glazen kom in de magnetron voor 2 minuutjes en roer de klontjes goed door.
Voeg alles hieraan toe en roer goed door.
De kaakjes leg ik in een schone theedoek en plet deze met een deegroller in kleine stukjes.
Ook een deel wat fijner slaan.
Stort dit in de ovenschaal met de folie, en laat een paar uur in de koelkast staan.
Ik heb het een nachtje laten staan en de volgende ochtend in stuken gesneden.
Tip:
Snij eerst hortizontaal en dan vertikaal door midden en doe dat vervolgens weer met de andere stukken, zo krijg je evenredige mooie delen. Als laatste even een beetje poedersuiker eroverheen strooien.