Over mij

Hallo mede freubelaars,

Mijn naam is Bianca, geboren in 1978.

Mijn passie is kaarten en andere creaties maken met voornamelijk stempels. Sinds 1991 ben ik via mijn tante aan de freubel geraakt en eigenlijk nooit meer mee opgehouden. Als ik maar met mijn handen bezig kan zijn en kan priegelen is het goed. Niets werkt zo therapeutisch voor mij als creatief zijn met van alles. Iets waar ik helemaal mezelf ik kan verliezen, en mij voor alles om mij heen kan afsluiten.

Van kaarten maken tot sieraden bedenken en maken, en alles wat daartussen zit.
Er is altijd wel een reden om dingen op te pimpen en leuke cadeauverpakkingen te maken voor iemand, zodat iets wat heel gewoontjes is toch bijzonder wordt.

Sinds 2011 heb ik er een nieuwe passie bij. Taarten maken! Cupcakes maak ik al jaren, maar taarten maken is sinds kort op het lijstje van hobby`s toegevoegd. Ik vind het erg leuk om te doen, en probeer bij elke taart weer nieuwe technieken uit zodat ik elke keer weer wat erbij leer. De lat moet elke keer een stukje hoger.

Kortom absoluut de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen. Mocht je vragen hebben over hoe ik dingen gemaakt heb of tips, dan kan je me altijd mailen. Ik zou het ook leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het gastenboek.

Veel plezier.

signature