Planner hanger

Hartjes blijven leuk, maar af en toe een sterretje is ook wel leuk natuurlijk.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

De Hanger is van Tim Holtz, hier heb ik een aantal bedels aan gemaakt.

De tag met tekst en het hartje zijn van Ali Express.

Het meisje is van de inspiration sheet / summer cut outs die bij de 1788 summer journal special set van de art journal set van Ilse en Charlene  zat.

Deze heb ik eerst in gescand op hoge resolutie (300 of 600 DPI) vervolgens een zwart wit filter overheen gedaan, en daarna op inktjet wit krimpfolie geprint met een normale huis printer. Daarna uitgeknipt. Let wel op dat je eerst een gaatje maakt op de plek waar je een ringetje door wilt halen, en knip om dat gaatje heen, anders moet je hubby vragen er een gaatje in te boren ;-). Vervolgens zet ik hem op een kartonnetje met een dubbelzijdig tapeje, en lak ik hem met twee laagjes blanke nagellak (huismerk Kruidvat is prima) af en kun je hier en daar nog wat lichte glitter aanbrengen met je wink of stella of ander medium.

Het jeans sterretje heb ik ook zelfgemaakt, gewoon uit een stukje jeans twee sterretjes stansen, eyelet erdoorheen maken en vervolgens met een grof steekje aan elkaar naaien en licht vullen met kussenvulling (Hema)

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Aan de ballchain heb ik twee kleine grondjes van metaal gehangen. Eéntje is zilver en de andere rosè, daar met een slagset een hartje en de tekst “handmade” in geslagen. Ooit heb ik dat bij de Kruidvat gekocht.

Fijne dag!

signature

Geef een reactie
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>