Tilda op de bank


Dit keer een Magnolia kaartje.

Ik heb eerst het bankje (Magnolia), gestempeld met versamark. Vervolgens geembost (Ranger embossing powder espresso). voorzichtig met chalks ingekleurd. Gemaskeerd, en daarna een stukje wit cardstock onder de voetjes gelegd, zodat ik er een waasje met een vingerdauber (Tsukineko) met bruine inkt (Versamagic Sahara Sand) onder kon maken. Zo lijkt het of het ook ergens op staat. Met een vingerdauber (Tsukineko) een groen (Versamagic Sea breeze) waasje om de bank heen gemaakt.
Vervolgens het meisje (Magnolia) met Brilliance Black op correspondentiekaartje (Hema) gestempeld.

Het meisje ingekleurd met Derwent coloursoft potloden. Voor de gezichtjes gebruik ik altijd de softpink (c170), en voor de wangetjes de Blush pink (c180). Het haar is een combinatie van de Pale brown (c 530) en daarna streepjes aanzetten met mid brown (c 600).

Netjes uitgeknipt, en met een stukje 3d Foam op de bank geplakt.

De wangetjes zijn met stipjes aangezet, dit doe ik met de witte soufflé pen van Sakura.

Lekker veel glitter aangebracht.

Gemat op een stuk zwart spiegelkarton.
Vervolgens met de hand gestikt, wel met behulp van de matpack (SU).

Het designpapier (Tilda) gemat op wit cardstock, daarna met behulp van de matpack (SU) een rechte lijn geprikt. Met de hand gestikt.

De tag (Magnolia) uit shrinky dinky gestanst. Vervolgens tekst (SU) gestempeld, en geheat met de heatgun. Daarna met goedkope nagellak (Kruitvat) twee keer een laagje nagellak aangebracht.

Vaak krijg ik de vraag waar ik dingen koop, ik koop overal en nergens.
Op beurzen, in het buitenland daar waar het soms heel goedkoop is kortom wil je weten waar iets te koop is “google” even en je vind het zo.

Een fijne dag en veel kijk plezier op mijn website.

Bianca

Geef een reactie
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>