Witte Bloem Cupcakes


Witte Bloem Cupcakes

Ingrediënten

· Dr.Oetker muffinmix
· Roomboter
· Wit fondant Funcakes
· Eieren
· Satéprikkers
· Wilton Pearlized Sugar 150gr – Silver
· Städter Parelmoer parels Wit 3mm, 100gr.
· Funcakes botercrème mix
· Basterdsuiker
· Spuitzak
· Spuitmondje Wilton 2D
· Zilveren cupcakecases
· SunflowerSugarart Double Blossom (ellenscreativecakes)

Maak de muffins zoals op de verpakking staat.

Prik na de genoemde tijd wel even voor de zekerheid met de satéprikker in de muffin om te kijken of ze gaar zijn.

Maak een half portie botercrème, en vul je spuitzak.

Nu kun je op de goed afgekoelde muffins de toeven te maken door voorzichtig een rondje te spuiten en langzaam omhoog te gaan.
De Wilton 2d tip is hier perfect voor.

Strooi een beetje van de zilver gekeurde suiker erover en druk voorzichtig de bloemen erin.

Deze heb ik een aantal dagen van te voren gemaakt.

Steek de bloemetjes uit en maak met de siliconenmal de nerven erin.
Druk dan de pareltjes erin en leg ze voorzichtig in een leeg doosje Toffifee waar je prachtig bloemetjes in kunt drogen, wil je ze niet zo diep bollend hebben leg dan een klein propje keukenrol in de bolling zodat ze niet verder weg zakken.

Met de pumpbrush gedust. Ik heb in mijn pumpbrush standaard een mengsel zitten
(1 op 1) van RD Edible Silk Pearl White en SK Magic sparkle dust.
En daarna een pareltje erin drukken.

Tip:

Alle bakkersbenodigdheden koop ik online bij Deleukstetaartenshop.nl of anders indien aangegeven.

Geef een reactie
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>