52 weeks of journaling

Goede morgen,

Het is wel een schaammomentje, maar dit zijn nog foto`s van de challenge van vorig jaar, door wat privéomstandigheden loop ik enorm achter met posten, maar ik ben het aan het inhalen.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Ik heb de ECD planner dus alle planner pagina`s  zijn met deze stanzen gemaakt. de hartjes stans is van Studio Light, het papier is oude stash van DCWV gemengt met Scrapdelight kit.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Ik heb in de pocket een dubbelzijdige fotocollage gemaakt van een boswandeling op zoek naar paddenstoelen. Ik gebruik verschillende apps voor collages met kader en tekst te maken en te printen met de Canon Selphy 1300.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
Bij deze foto van mijn zelfgehaakte paddenstoelen heb ik de stansjes van Marianne Design gebruikt, deze uit brons mat spiegelkarton en goud mat spiegelkarton gestanst. de hartjes op steeltjes komen van Ali Express.

En aan de andere kant de Halloween pagina.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

De achtergrond heb ik met Alcohol Pearls van Ranger gemaakt op Yupo papier. Jaren geleden had ik al eens wat met alcohol inkt gespeeld, maar dat was niet echt mijn ding.. maar nu weer helemaal herondekt, toen nog met glossy papier maar dat PVC papier werkt veel lekkerder. En natuurlijk in de kleuren van Halloween.

De stempels zijn van ECD, en ook hier een collage van de Halloween avond.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Bij de Xenos een bakmal gekocht van spookjes, een beslag gemaakt voor cakes met wat gemberspread van de Xenos om toch een beetje spicy cakejes te krijgen, deze vervolgens met witte glazuur en zwarte eetbare versier stiften versierd als spookjes.

Fijne dag!

signature

Geef een reactie
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>