Blooming Stempellijn Karin Joan goes planner

Goede morgen,

Voor 2020 doe ik mee aan de Charlene van der Vorst en Ilse Kleijer challenge, dit keer een 12 maanden planner i.p.v 52 weken.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Thema van de maand Januari was “try something new” en wat kwam dat goed uit zeg… Eind december werd ik door Karin Joan gevraagd of ik in haar designteam wilde, en natuurlijk wilde ik dat wel. wat kwam deze uitdaging goed uit! Precies wat ik nodig had en waar ik mij vol overgave in wilde storten. En wat bleek… ik kon hem ook goed in mijn planner verwerken met het juiste thema. Ik kon ze perfect met de ECD stansen gebruiken.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Ik koop altijd voorjaarsbloemen, en ik heb ze allemaal gefotograveerd! als symboliek voor “nieuw begin” verwerkt met de Stempels van Karin Joan die zij in samenwerking met Studio Light ontworpen en geproduceerd heeft.

Ook gelijk een zwart Krimpy dinky gebruikt, deze afgelakt met blanke nagellak om hem iets van het matte af te maken. Het watercolor block heb ik hier gebruikt als pagina met alleen wat Embos Enamel van Stampendous, en waterverf.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Om toch ook het Block te gebruiken waar het voor bedoeld was heb ik aan de achterkant de gekleurde variant gemaakt. Ik vind hem helemaal geslaagd voor het thema en dus ook leuk te gebruiken in je planner ;-))

Fijne dag!

signature

Geef een reactie
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>