Tulip Tilda


Dit keer een Magnolia kaartje.

Ik heb eerst Tilda (Magnolia) gestempeld met Briliance black op een correspondentiekaartje (Hema). Daarna gemaskeerd, en de tulpen erachter gestempeld.
Ook deze gemaskeerd en boven wat wolkjes gemaakt. Dit doe ik door wolkjes te knippen deze met een dubbelplakbandje hier en daar te bevestigen. Aan de bovenrand met Sky blue (Brilliance) met vingerdaubers (Tsukineko) te sponzen. Weghalen en weer elders hetzelfde.

Alles ingekleurd met Derwent coloursoft potloden. Tegenwoordig gebruik ik meerdere kleurtinten over elkaar om zo iets meer diepte en schaduw te krijgen.

Voor de gezichtjes gebruik ik altijd de softpink (c170), en voor de wangetjes de Blush pink (c180). Het haar is een combinatie van de Pale brown (c 530) en daarna streepjes aanzetten met mid brown (c 600).

Lekker veel glitter aangebracht.

Het frame is uitgestanst (Spellbinders), en met een klein beetje lijm bovenop het plaatje geplakt. Randjes zijn met de hand gestikt, met de matpack (SU) kan je rechte lijntjes prikken.

De tag (SU) uit een stukje karton gestansd, vervolgens de tekst (SU) erin gestempeld.
De hartjestag (Magnolia) uit eens tukje designpapier gestanst.

Stukje karton door een ribbelaar (Pipoos) gehaald, en eronder bevestigd.

Tilda uitgeknipt, en op een stukje 3D foam geplakt voor iets extra diepte.

Om het de achtergrond met de pearlpen (Vivadecor) wat pareltjes aangebracht.

Designpapier (Magnolia) gemat op een stukje wit cardstock. Met behulp van de matpack (SU) een recht lijntje geprikt. Vervolgens alles met de hand gestikt.

Met stukjes wondgaas de achterkant versierd.

Vaak krijg ik de vraag waar ik dingen koop, ik koop overal en nergens.
Op beurzen, in het buitenland daar waar het soms heel goedkoop is kortom wil je weten waar iets te koop is “google” even en je vind het zo.

Een fijne dag en veel kijk plezier op mijn website.

Bianca

Geef een reactie
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>